Зоран Станковић председник Спортског савеза

0

Зоран Станковић дугогодишњи спортски радник и председник рукометног клуба „Радан“ изабран је за председника Спортског савеза општине Лебане. Функцију заменика председника обављаће Драган Цветковић а остали чланови управног одбора су Новица Цакић, Дејан Миљковић и Новица Цветковић. У надзорном одбору су Југослав Савић, Данијела Стошић и Драган Ђокић.

Зоран Станковић дугогодишњи спортски радник и председник рукометног клуба „Радан“ изабран је за председника Спортског савеза општине Лебане.

Функцију његовог заменика обаљаће Драган Цветковић а остали чланови управног одбора су Новица Цакић, Дејан Миљковић и Новица Цветковић.

У надзорном одбору су Југослав Савић, Данијела Тошић и Драган Ђокић.

sportski-savez-lebane

Станковић је истакао да је ову функцију прихватио као изазов али не као и обавезу. Рекао је да је његов циљ да се заврши спортска хала од чврстог материјала и да се градски базен доведе у функцију.

„Лебане је средина где се много улаже у спорт, то морам да признам, резултати су видљиви али чињеница је да немамо услове за рад“ искрен је Станковић. 

Додао је да ће се и у будуће бавити том проблематиком, како би спорт у овој вароши задржао ниво који има у нади да ће имати и подршку локалне самоуправе.

Спортски савез општине Лебане броји 17 активних клубова.

 

ПОДЕЛИТЕ.