Завршене припреме за наставак првенства

0

Лебански фудбалери провели су недељу дана на припремама у Бечеју.

За званични сајт општине Лебане, председник УО ФК “Радан” , Срђан Перић потврдио је да је екипа на припремама за наставак првенства у спортском центру у Бечеју имала одличне услове за рад.

“Поред тога, љубазни домаћини нашли су се у сваком моменту нашим спортистима” истиче Перић.

Поред тренинга који су имали сваког дана, пред крај припрема одигране су три утакмице. прошле среде “Радан” је играо против домаћина и победио са 2:0, у четвртак против омладинаца Хајдук Кула и резултат је био нерешен, док се у петак играло у Фекетићу и “Радан” је победио екипу из Србобрана резултатом 6:2.

Безобзира на победу Лебанчани сматрају да је резултат мање битан у припремном периоду, јер је најбитније уигравање екипе и провера спремности играча.

fkradan

Заједно са 22 фудбалера из Лебана у Бечеју су на припремама били и шеф стручног штаба Срђан Коцић, кондициони тренер  Марко Станковић, помоћни тренер Владан Митковић, тренер голмана Новица Јовановић и лекар Страхиња Јовић.

У пролећној полу сезони, циљ овог клуба је да оправдају поверење и постигну бар једно од три места на табели.

Током њиховог боравка у Бечеју, посетио их је и председник општине Горан Јањић, председник УО “ФК “Радан” Срђан Перић и директор Дирекције за изградњу , Срђан Стојилковић.

Том приликом одржан је и радни састанак са председником општине Бечеј Вуком Радивојевићем, председником ФК “Бечеј” и директором њихове Дирекције за изградњу. На састанку су разменили искуства о раду и договорили о будућој сарадњи и братимљењењу.

У наредном периоду челници лебанске општине, узвратиће гостопримство Бечајцима.

 

ПОДЕЛИТЕ.