Захвалница председнику општине Лебане од стране Министарства одбране

0

Председнику општине Лебане Ивану Богдановићу, уручена је данас Захвалница Министарства одбране – Регионалног центра Министарства одбране Ниш, за несебичну подршку и пружену помоћ у извршавању наменских послова и задатака из надлежности Регионалног центра Министарства одбране Ниш у току 2021. године.

Захвалницу је председнику општине Лебане уручио пуковник Ненад Марковић, који је том приликом уручио захвалницу и начелнику Јабланичког управног округа Милошу Ћирићу.

Председник општине Лебане Иван Богдановић, захвалио се на награди и додао „Част ми је да План одбране општине Лебане буде репер осталим градовима и општинама у Србији. Велико је залагање мојих сарадника, а ова награда је само докоз да заједно добро радимо и да је Лебане на добром путу“

„Општина Лебане је у 2021. години показала један ниво припрема који је оцењен од стране највиших војних руководилаца као неопходан и значајан, успешно је израдила План одбране, који је и усвојен и који је потом служио као пример за израду Планова одбране осталим јединицама локалних самоуправа“ истакао је пуковник Марковић.

ПОДЕЛИТЕ.