Захвалница општини Лебане за помоћ Општој болници Лесковац

0

Председнику општине Лебане Ивану Богдановићу, уручена је захвалница за несебичну помоћ Општој болници Лесковац у време пандемије Ковид 19 коју је локална самоуправа пружила тој установи.

Додели захвалница присуствовао је и градоначелник Лесковца Горан Цветановић, који се захвалио председницима општина, фирмама и појединцима који су несебично помогли болницу донацијама у виду медицинске опреме и финансијски.

„Ми смо у једном тренутку имали око 230 пацијената, а то је половина болничких постеља, али ви сте се ту нашли и помогли у правом тренутку и тако смо на време све средили и опремили“ рекао је управник ковид болнице.

Да потсетимо, оптина Лебане је за време пандемије донирала Општој болници Лесковац, два концентратора за кисеоник вредности 180.000 динара.

„Локална самоуправа је, у складу са својим могућностима, купила прошле године у јеку пандемије, два концентратора за кисеоник, за помоћ пацијентима у лечењу. Имамо добру сарадњу са лесковачком болницом и убудуће ћемо се одазивати и помагати колико можемо“ рекао је председник Иван Богдановић.

ПОДЕЛИТЕ.