Вода кључ живота на земљи и вода као лек

0

Предавање на тему “Вода кључ живота на земљи и вода као лек”, одржао је синоћ струковни медицински радиолог Иван Милошевић,  у холу Дома културе “Радан”.

На овом предавању , радиолог Милошевић објаснио је које су најважније функције воде у организму и како је унети у организму како би она делотворније деловала. Затим када не треба уносити воду и да ли је довољно само преко хране уносити воду, питао је.

predavanje-dk

“Осим ваздуха, хране и сунца, вода на земљи има кључну улогу за сва жива бића. Вода има своје тајне, које човек још не може да открије. Оно што је откривено је да вода има своју меморију и да се у једној капи воде налази “закон универзума”. Многи научници су помоћу воде проучавали понашање човека према околини, према другим људима и према самом себи”, рекао је Милошевић.

Додао је да је научник Масару Емото, помоћу кристала воде излечио многе људе јер човечије тело чини 50 до 70 посто воде.

predavanje-dk2

На крају је било речи и о чистој води са раствором природних честица, о расолу као најлековитијој сезонској течности о свеже цеђеним воћним соковима и њиховој моћи као и о соковима цеђеним из поврћа.

Насупрот њима, штетни организми су газирана пића и кафа као дрога.

 

ПОДЕЛИТЕ.