Уручене награде младим талентима

0

Председник општине Лебане, Иван Богдановић, уручио је поклон пакете „Младим талентима“ са територије општине Лебане, на пријему организованом у њихову част, у холу Дома културе Радан.

Њима је уплаћен и новац у вредности од по 40.000 динара за студенте са просеком 10,00 (5 студената), по 35.000 динара за студенте са просеком 9,50 – 9,99 (14 студената), као и по 30.000 динара за студенте са просеком 9,00 – 9,45 (12 студената).

Председник општине Лебане честитао је студентима на оствареном успеху и додао да је један од услова конкурса који је важио до сада, да студенти који су самофинансирајући не могу да учествују на овом конкуру, промењен. Тако да су ове године награђени и они студенти који се сами финансирају.

“За ваш успех и то да сте понос наше општине чули су руководиоци још неких општина и применили су сличан метод и наградили су своје студенте и дали им сатисфакцију за даљи рад. Ваш успех је ваше дело, оно што ми можемо је да још више помогнемо и наградимо резултате и труд“ изјавио је председник Богдановић.

Наташа Стојановић, председница Комисије за младе таленте, истакла је да је општина Лебане одувек пратила рад њених студената и поносила се њима. „Трудићемо се и убудуће да подржавамо ваше успехе током школовања. Вама желим пуно успеха у даљем школовању, као и будућим генерацијама и да се у што већем броју виђамо овде“ поручила је Стојановићева.

Општина Лебане ове године је издвојила 1.050.000 динара за Младе таленте у области високошколског образовања.

ПОДЕЛИТЕ.