Уручене награде ђацима генерације

0

Председник СО Лебане, Бобан Пејић, уручио је поклон пакете ђацима генерације са територије општине Лебане, на пријему организованом у њихову част.

Њих петоро добили су новчану честитку од 10.000 динара, као и плакету за успех.

Председник СО Лебане честитао је ђацима на оствареном успеху и додао:

„Част ми је што сам данас угостио наше младе наде, са својим родитељима и директорима школа и што могу да им уручим испред општине Лебане мали знак пажње и тиме мотивишем да и даље буду вредни и успешни. Чуо сам да сте сви уписали жељене школе и факултете, ја вам желим много успеха у даљем школовању и да нам се вратите када завршите образовање да посао тражите у својој општини“.

Председник СО Лебане и помоћница председника општине, Наташа Стојановић, истакли су данас на пријему да руководство општине прати рад свих ученика и студената током школовања и сваки успех ће и убудуће награђивати.

„Вама желим пуно успеха у даљем школовању, као и будућим генерацијама и да се у што већем броју виђамо овде. Ја сам дуго година у одбору за награђивање младих талената и част ми је што имамо тако вредне ученике“ поручила је Стојановићева.

Општина Лебане је ове године, поред награда за ђаке генерације, издвојила и новчана средства за Младе таленте у области високошколског образовања.

ПОДЕЛИТЕ.