У сусрет празнику

0

Под покровитељством општине Лебане, а у организацији Дома културе „Радан“ и Туристичке организације Лебане одржана је дводневна продајна изложба цвећа, као и хуманитарни базар „Ускршње јаје нови живот даје“.

На тезгама у центру Лебана локални узгајивачи, али и неколико њих из окружења изложили су разноврсне сорте цвећа, што је привукло велику пажњу суграђана.

Помоћница председника општине Лебане Наташа Стојановић, обилазећи штандове излагача рекла је да је ово прва „Пролећна изложба цвећа“, али се већ види да ће имати традиционални карактер „Сви који смо учествовали у организацији надамо се да ће се наредних година одазвати још већи број излагача и да ћемо у празничним пролећним данима на најбољи могући начин представити општину Лебане, али и забавити се“

Директори ТООЛ и Дома културе рекли су да имају одличну сарадњу са локалном самоуправом, и захваљују се свима који су учествовали и одазвали се празничној манифестацији.

Допринос хуманитарном базару дали су и ученици свих школа са територије општине Лебане, са својим наставницима, а најмлађе су забављали маскирани јунаци из популарних цртаћа.

Поред ликовне и музичке радионице многобројни посетиоци пратили су и промо часове Школице спорта и балетске групе Маслачак.

ПОДЕЛИТЕ.