Трибина здравља у Дому културе

0

Испред компаније CaliVita а уз подршку Дома културе „Радан“ трибину на тему „Квалитетније и здравије живљење“ синоћ је одржао професор машинства Зоран Анђелковић, дугогодишњи њихов сарадник.

Овакве трибине имају за циљ да унапреде квалитет живота у најширем смислу али да пруже и економску подршку становништву, речено је синоћ.

„Иначе , CaliVita има више од 100 својих производа, 1.000 потврда о испитивању годишње и 100.000 000 продатих додатака исхрани. CaliVita има 2 милиона регистрованих чланова, 20 милиона задовољних купаца и 2 нова члана сваког минута.

tribina-dk

 

Достава ових производа врши се у преко 50 држава широм света јер нудимо 500 најквалитетнијих састојака и зато имамо 5 милијарди продатих таблета“, објаснио је проф. Анђелковић.

Поред тога, на трибини Анђелковић је говорио и самој компанији, како почети, о првим корацима и куповини преко интернета.

Објаснио је да поједини производи могу се наћи у добро снабдевеним апотекама, али погодност компаније је да уколико поручимо производ преко интернета, добијамо попуст од 30%. Дуги део приче односио се на финансијску погодност.

Више информација можете потражити на www.calivita.com.

 

ПОДЕЛИТЕ.