ТООЛ на сајму туризма

0

37. Међународни сајам туризма , на којем се међу 1.100 излагача из око 50 земаља, представила и Туристичка организација из Лебана, завршио се јуче , а према проценама организатора, био је и најпосећенији до сада.

Овај сајам који је трајао од 19. до 22. фебруара под слоганом „Искористи тренутак“, отворио је премијер Србије Александар Вучић.

sajam.tur.2015

Туристичка организација општине Лебане представила се на заједничком штанду са Туристичком организацијом из Лесковца и Власотинца.

„Ми смо у форми брошуре и разледница представили Царичин град, успоставили смо сарадњу са часописом Туристички путоказ и БиМ новинама намењене руском тржишту. Обе сарадње имају исти циљ, а то је промоција Лебана како на домаћем тако и на иностраном туристичком тржишту“, објаснила је стручни сарадник ТООЛ, Ирена Анђелковић.

Она је додала да су ове године, учествовали и на радионицама.

sajam.tur.2015a

„Прва радионица носи назив „Туризам и гастрономија“ за пројекат ЕДЕН – изузетне дестинације Европе, а другу радионицу одржала је Габријела Швајнбергер из Немачке, која нас је упознала са комерцијализацијом и унапређењем пословања туристичких информативних центара“, рекла је Анђелковићева.

У плану је сарадња свих Туристичких организација из Јабланичког округа, како би заједничким наступом показали све  туристичке потенцијале округа.

Сајам туризма ове године посетило је око 65.000 посетилаца.

 

ПОДЕЛИТЕ.