ТООЛ на сајму хране, пића и опреме

0

Туристичка организација општине Лебане учествује на 9. Међународном сајму хране, пића и опреме у Београду као суизлагач Регионалне привредне коморе Лесковац. Сајам је почео 26. и трајће до 29. новембра. На штанду ТООЛ нашли су се производи домаћица из Лебана.

Туристичка организација општине Лебане учествује на Међународном сајму хране, пића и опреме у Београду као суизлагач Регионалне привредне коморе Лесковац. Овај сајам , 9. по реду почео је 26. а завршава се сутра. 

На штанду ТООЛ нашли су се производи домаћица из Лебана, јер директорка ТООЛ Адриана Јовић Богдановић сматра да је овај сајам добра прилика да се Лебане представи и на пољу гастрономије.

sajamt1

“Храна је у туризму веома битна ставка, јер гост кроз исхрану задовољава једну од основних животних пореба и на путовању. Кроз храну одређеног поднебља у коме борави он добија информацију о квалитету живота становништва и кроз њу вреднује туристичку дестинацију у којој одседа” изјавила је директорка Јовић Богдановић.

Додала је да је циљ Туристичке организације општине Лебане био да се на овом сајму, као туристичка дестинација, представе и у том контексту и зато су се на штанду нашли производи лебанских домаћица.

Утисци излагача су веома добри, па су задовољни како сајамском организацијом тако и посећеношћу сајма.

sajamt2

 

ПОДЕЛИТЕ.