Прваци добили ранчеве и 5.000 динара

0

Локална самоуправа је ове године, као и претходних, припремила поклоне за све ђаке прваке са територије општине Лебане, који садрже ранац и новчану честитку од 5.000 динара.

Председник општине Лебане, Иван Богдановић са својим сарадницима обишао је јуче ОШ Радован Ковачевић Максим, ОШ Вук Караџић у Лебану, као и ОШ Радоје Домановић у Бошњацу, уручио првацима поклоне и том приликом честитао првацима полазак у школу:

„Желим да вам честитам полазак у први разред и пожелим пуно успеха и среће у школовању, да будете вредни, да слушате своје учитеље и своје родитеље. Ви сте будућност и најлепши украс наше општине.  Ове године на територији општине Лебане имамо 142 ђака првака, за које је локална самоуправа обезбедила ранчеве и по 5.000 динара из буџета“ рекао је председник општине Лебане.

Директори школа су се захвалили председнику општине, као и његовим сарадницима на посети и вредним поклонима за ђаке прваке.

Подела поклона данас је настављена и у издвојеним одељењима у Коњину, Поповцу, Гргуровцу, Цекавици, Лугару, Војловцу, Шуману, Прекопчелици, Свињарици, Штулцу и Бувцу.

 

ПОДЕЛИТЕ.