Проглашени најбољи у спорту

0

Спортски савез општине Лебане организовао је свечано уручење признања и награда најбољим спортистима, колективима и спортским радницима за 2020 годину у холу Дома културе.

 

Председник Комисије, Драган Цветковић, на почетку свечаности рекао је да се Комисија ове године водила заслугама оствареним у последњих пар година, јер се због Корона вируса многа такмичења у 2020 години нису одржала.

За најбољу спортисткињу и спортисту за 2020.годину проглашени су одбојкашица Анђела Цветковић и фудбалер Милош Станковић, а титулу најуспешнијег спортскога колектива понео је ФК Радан из Лебана.

Посебна признања уручена су Лазару Ранђеловићу ФК Олимијакос – за врхунски спортски резултат ван територије општине Лебане и Аци Ковачевићу – за изузетан допринос у развоју спорта.

Награде за животно дело у области спорта додељене су Новици Цветковићу, проф.Јовици Митровићу, проф.Радовану Васићу, Томиславу Соколовићу, Благоји Цолићу и постхумно Небојши Станковићу Чомбету. А специјала повеља за подршку и развој спорта гласила је на има председника општине Лебане, Ивана Богдановића.

Такође су проглашени: најбољи тренер млађих категорија, најбоља спортска нада пионирка и пионир, најбољи спортски радник и тренер.

Сва признања и награде испред ОУ Лебане уручила је начелница Тања Богдановић која је честитала свим спортистима на труду и успеху.

ПОДЕЛИТЕ.