Проглашени најбољи у спорту

0

Спортски савез општине Лебане организовао је свечано уручење признања и награда најбољим спортистима, колективима и спортским радницима за 2022. годину у холу Дома културе „Радан“.

Сва признања и награде уручио је испред Општине Лебане помоћник председника Горан Лазаревић, који је честитао свим спортистима на труду и успеху.

Традиционално сваке године награђујемо најбоље у спорту и изузетно смо поносни на њихове успехе и то како они на најбољи начин представљају своју општину – рекли су испред Спортског савеза општине Лебане Драган Цветковић и Небојша Ђорђевић. Комисија од 9 чланова је одлучила да следећи спотисти и колективи добију награде:

За најбољу спортску наду пионирку и пионира за 2022. годину проглашени су Исидора Паповић ОК „Радан“ и Филип Станојевић Боксерски клуб „Радан“.

Најбоља спортисткиња и спортиста за 2022. годину су: Анастасија Живковић – Стрељачко удружење Гатос и Никола Цветковић ОК „Радан“.

Најуспешнији спортски колектив у сениорској и у млађим категоријама: Боксерски клуб „Радан“ и Карате клуб „Радан“, а најбољи спортски радник  је Југослав Савић Организација спортских Риболоваца „Јабланица“.

Посебна признања уручена су Лазару Ранђеловићу ФК Урал Русија, Лени Златановић Карате клуб Унсу Лесковац, Душану Цветковићу и Милану Васиљевићу професорима физичке културе за заслуге у афирмацији школског спорта.

Награде за животно дело у области спорта додељене су Предрагу Цветковићу и Славољубу Цаки Денићу (постхумно).

Специјално признање иде Спортском савезу Србије за изузетне заслуге у развоју спорта у општини Лебане.

ПОДЕЛИТЕ.