Прилично добра радна година у „Комуналцу“

0

У ЈКП „Комуналац“ 2014. година прилично је добро завршена, истакао је в. д. директора Миодраг Спасић. Мада , било је и проблема, искрен је он, јер нису имали адекватну опрему за рад. Иако није набављена комбинована машина за рад овог предузећа , због недостатка материјних средстава, ипак се радило на чишћењу депонија, сређивању зелених површина, уређењу гробља и друго.

У ЈКП „Комуналац“ 2014. година прилично је добро завршена, истиче в. д. директора Миодраг Спасић. Мада, било је и проблема, искрен је он јер нису имали адекватну опрему за рад. 

Иако , није набављена комбинована машина за рад овог предузећа, због недостатка матеројалних средстава, ипак се радило на чишћењу депонија, којих је све више у последње време, затим на уређењу гробља, сређивале су се зелене површине и друго.

miodrag-spasic

В.д. директора Спасић посебно истиче добру сарадњу у овој години са Центром за социјални рад и локалном самоуправом, јер преко заједничког пројекта радно ангажују, на разним пословима радно способна лица који су корисници Центра.

„План за 2015. годину је рестриктиван, на пример у 2014. години имали смо за расход око 42 милиона динара, а у 2015. години ће бити свега 31, 5 милиона динара, разлог смањења је тај јер смо за наредну годину предвидели 8,5 милиона динара мање у односу на прошлу годину. Прошле године испланирали смо 11 милиона динара за инвестиције, а за 2015. у плану су само 2, 5 милиона динара објаснио је б. д. директора ЈКП „Комуналац“ Миодраг Спасић.

Додао је да је да су планирана средства за зараде иста као и у 2014. години и да ће трошкови овог предузећа остати на истом нивоу.

ЈКП „Комуналац“ у овој години која је на измаку комплетно је реконструисало градску Капелу , која већ сада може да се користи, потсетили су из овог предузећа.

 

ПОДЕЛИТЕ.