Премијера представе „Све је у реду“ у суботу

0

У суботу 5. маја од 18 сати публика у Лебану имаће прилику да премијерно види представу „Све је у реду“ у извођењу театра Гимназијалац из Лебана. Улаз је бесплатан.

„Све је у реду је дирљива прича о нама самима, о младима у мраку, о мраку у младима, о болима и страдањима, о недостатку разумевања. Представа дотиче теме младе генерације, будућих људи који желе да буду бољи родитељи од својих родитеља, верујући у љубав која ће исцелити ране, представа, као и сјајна књига Јасминке Петровић, даје шансу и оним младим људима које су породица и друштво давно отписали“ рекао је недавно за Инфо центар југа Душан Благојевић, редитељ представе.

Представа „Све је у реду“ рађена је по истоименој књизи Јасминке Петрвић и читава ауторска екипа имала је велику подршку саме ауторке књиге. Резију потписују чланови театра Гимназијалац и Душан Благојевић, професор српског језика и књижевноти у лебанској Гимназији. Свесрдну подршку и овог пута пружила је Ивана Крстић професорка српског језика и књижевности.

Драматизација текста урадио је  Душан Благојевић, за композиције се побринуо Лука Илић, за светло Милан Ивковић, костиме су заједничким снагама осмислили чланови театра Гимназијалац и Данијела Влаховић, док је плакат осмислио Милош Богдановић.Субота, 5. мај 18 сати Дом културе Радан и тетатар Гимназијалац, премијерно за публику у Лебану представа „Све је у реду“.

ПОДЕЛИТЕ.