Председник општине Лебане гостовао на ПИНК-у (видео)

0

Општина Лебане једна је од оних која убрзано ради на побољшању живота грађана и има визију како ће изгледати за пар година – истакао је председник општине Лебане Иван Богдановић у јутрашњем гостовању у емисији Свитање на ТВ ПИНК.

“Последњих година много тога смо урадили, почевши од пројектне документације, доста пројеката смо и реализовали. Само насеље Никола Тесла, 40 станова за ромску популацију је реконструисано, у том делу урађен је и први паркинг у нашој општини” рекао је Богдановић.

Планови за будућност и оно што ће бити реализовано у наредном периоду је асфалтирање улица на територији општине Лебане, завтшетак радова на ПУ Дечја радост и завтшетак пешачке зоне која води до центра места. Такође биће реконструисани сеоски путеви ” Ми смо пољопривредна општина и спремамо пројекте којима бисмо помогли пољопривредницима на њиховим парцелама” навео је Богдановић.

Гостујући на ТВ ПИНК председник општине Лебане говорио је о потенцијалима за туризам и Царичином граду као значајном локалитету из 6.века.

Планови су велики, имамо и подршку председника Србије Александра Вучића. У нардне три године Царичин град биће реконструисан, али и бити кандидат за листу УНЕСК-а као заштићено културно добро” истакао је председник општине Лебане и навео да је у плану и пут преко Радан планине који би повезао 5 општина и скратио време путовања.

ПОДЕЛИТЕ.