Председник обишао Спортско-рекреативни центар

0

Данас је председник општине Лебане потписао уговор о куповини приватне парцеле поред спортско-рекреативног центра, како би се на њој изградио противпожарни пут. Након потписивања, председник општине Лебане, Иван Богдановић са својим сарадницима посетио је спортску халу.

У спорској хали у току су радови реконструкције трибина, како би се што пре добила употребна дозвола.

Директор СРЦ Ненад Јовић, рекао је да је доста урађено око саме хале, осветљен је прилаз од магистралног пута до хале, сви отворени спортски терени су сређени, офарбани и поправљене су ограде, као и мобилијар за децу.

„У самој хали радови се полако приводе крају, а новоопремљени спорт-кафе у склопу хале већ је сређен. Дајемо све од себе да у што краћем року завршимо све и добијемо употребну дозволу. Наши мештани који воле спорт треба да знају да смо набавили опрему за вежбање, за фитнес и теретану и да смо средили свлачионице и туш кабине, како би квалитетно провели своје слободно време“.

Председник Иван Богдановић, задовољан је током извођења радова и поручио је да ће и убудуће пружати подршку оваквим активностима и младима.

ПОДЕЛИТЕ.