Помоћ Општинске управе приликом пријаве за пензионерске картице

0

Од данас 15. марта.2023. почела је пријава за остваривање права на издавање пензионерских картица које ће нашим најстаријим суграђанима омогућити бројне погодности, како је претходно и најавио председник РС Александар Вучић.

Захтев за издавање Пензионерске картице пензионери могу поднети електронски на сајту Фонда ПИО (www.pio.rs) или у филијали Фонда.

  • Формулар за попуњавање је једноставан. За пријаву је потребна само лична карта, а читава процедура траје до два минута.
  • Картице ће се издавати сукцесивно, како буду израђиване, како би до 1. октобра сви корисници пензија који се пријаве имали своје пензионерске картице. Картице ће се преузимати на шалтерима Фонда ПИО којих има 170 широм Србије. ПИО Фонд ће обавестити пензионере телефоном или мејлом, у зависности за шта се корисник буде одлучио приликом пријаве, када њихове пензионерске картице буду у филијали спремне за преузимање.
  • Пензионерске картице су нам важне јер омогућавају бројне попусте и погодности за наше пензионере, који ће моћи да купују по јефтинијим ценама или да добијају јефтиније услуге, код компанија које покажу друштвену одговорност и прикључе се нашој акцији.
  • Дакле, свако ко се пријави за картицу имаће попусте у разним трговинским ланцима и продавницама, ресторанима, салонима, музејима, позориштима…
  • Пензионери, стојимо Вам на располагању за сваку помоћ како бисте се лакше пријавили  и то радним данима у услужном центру Општинске управе од 7 – 15 часова, на број телефона 843-710, у Месној заједници у Лебану 7 – 15 часова и у Месној канцеларији у Бошњацу 7 – 15 часова.
ПОДЕЛИТЕ.