Почело асфалтирање путева

0

Председник општине Лебане Иван Богдановић, са својим сарадницима и коалиционим партнерима обишао је почетак асфалтирања пута у Доњем Врановцу. Ово је прва од 12 улица на територији општине Лебане које ће бити асфалтиране у року од 90 дана.

„Ово је прва локација на којој се изводе радови у дужини од 560 метара, након тога механизација прелази на друге локације, Пертате, Тогочевце, 4 улице у Лебану, у Шилову, 2 у Шуману и Новом Селу“ рекао је председник општине.

Овај пројекат вредан је 52 милиона динара које је општина Лебане издвојила из свог буџета. Председник Богдановић истакао је да поред асфалтирања ових 12 улица, радови неће стати, радиће се још на сређивању путне инфраструктуре.

Слађан Михајловић председник месне заједнице Доње Врановце, захвалио се руководству општине Лебане што су радови кренули баш у овом селу и додао:

„С обзиром да у овом селу нема исељавања становништва, а већина се бави пољопривредом, овај пут ће им много значити и олакшати живот“.

Приликом обиласка радова председник Иван Богдановић, разговарао је и са мештанима, који нису крили задовољство што ће добити асфалтиран пут, који ће им највише олакшати транспорт пољопривредних производа.

ПОДЕЛИТЕ.