Пехар је наш – КК Радан победник лиге

0

Екипа КК Радан на челу са председником клуба Бојаном Величковићем данас је почасно подигла пехар као победник II мушке лиге група исток.

Пехар је победничкој екипи уручио Вуле Вуковић председник Регионалног Кошаркашког савеза јужне Србије и пред сам ревијални меч поручио „Кошаркаши КК Радан заслужено су освојили прво место са 16 победа у 16 кола и то је велики успех за ову општину. У овом делу Србије игра се најбоља кошарка. Локална самоуправа на челу са председником Богдановићем препознаје квалитет и на сваки начин подржава и доприноси развоју спорта у Лебану“.

У ревијалном мечу састао се КК Радан и најбољи играчи из свих тимова II лиге, а победу је однео домаћи тим.

Председник КК Радан Бојан Величковић рекао је да је ово велики успех његовог тима „Захваљујемо се као екипа локалној самоуправи као и свима који су допринели да наш тим постигне овај успех после дуго година. КК Радан као екипа без свог терена ове сезоне наступала је стално као гост, али смо великим трудом успели да станемо на победничко постоље. Ево данас на свом терену прослављамо велики успех“.

Председник општине Лебане Иван Богдановић честитао је кошаркашима велики успех и освојен пехар, а у његово име захвалницу за велики допринос примио је помоћник Горан Лазаревић.

Непосредно пре церемоније доделе пехара одржан је састанка са представницима Кошаркашког савеза Србије и делегатима свих тимова лиге.

ПОДЕЛИТЕ.