Одржана 5. седница скупштине општине Лебане

0

Данас, 16.децембра 2020. године са почетком у 10 часова, одржана је пета седница Скупштине општине Лебане. Из епидемиолошких разлога одржана је у Великој Сали Дома културе.

На седници је присуствовало 29 одборника од укупно 31, пред којима су биле 34 тачке Дневног реда.
Данас су усвојене све тачке Дневног реда, а међу најбитнијима су биле прве две, Одлука о трећем ребалансу буџета општине Лебане за 2020.годину, као и Одлука о буџету општине Лебане за 2021.годину.

Председник општине Лебане, Иван Богдановић, као и руководилац службе за финансије, Саша Младеновић, истакли су да је ова 2020.година успешна за буџет општине, иако је у читавој земљи И свету била тешка због Корона вируса. Новац из буџета општине Лебане је трошен строго наменски и без прекорачења, сва задужења су измирена и нема дуговања.

Међу тачкама Дневног реда били су Планови и Програми јавних предузећа за наредну 2021.годину, као и Планови и Програми Библиотеке и Дома културе у Лебану.

Пета седнице Скупштине општине Лебане је прекинута из техничких разлога после 18.тачке Дневног реда, а наставак исте заказан је за сутра 17.12.2020. године са почетком од 10х у великој Сали Дома културе.

ПОДЕЛИТЕ.