Одржана 21. седница Скупштине општине Лебане

0

У Дому културе „Радан“ данас 20.12. одржана је 21. седница Скупштине општине Лебане, где је у склопу прве тачке Дневног реда усвојена одлука о буџету општине Лебане у висини од 1,14 милијарди за наредну 2023. годину.

У другој тачки усвојен је План развоја општине Лебане 2023-2030. године, на коме се детаљно радило претходних месеци, а којим је дефинисана визија и правци развоја који су од великог значаја за општину Лебане.

На данашњој седници Скупштине општине Лебане директори јавних предузећа општине Лебане детаљно су изложили програме пословања и финансијске планове за 2023. годину за своја предузећа.

Директори Туристичке организације општине Лебане, Дома културе, Библиотеке, Установе за спорт, Центра за социјални рад и Дома здравља предложили су програме рада као и финансијске планове за 2023. годину за своје установе, који су овом приликом и изгласани од стране одборника, уједно су усвојени и финансијски планови свих образовних установе на територији општине Лебане за наредну годину.

Данашња седница Скупштине општине Лебане састојала се од 37 тачака Дневног реда које су усвојене гласовима већине присутних одборника.

ПОДЕЛИТЕ.