Одржан састанак II мушке регионалне лиге исток

0

У Дому културе „Радан“, данас је одржан састанак клубова II мушке регионалне лиге ИСТОК. Састанку је присуствовало руководство кк Радан као домаћин и председник општине Лебане, Иван Богдановић,  и гости Вуле Вуковић – председник регионалног кошаркашког савеза јужне Србије, Веселин Марјановић – секретар, Михајло Глигоријевић – комесар II мушке регионалне лиге ИСТОК и Милан Николић – преставник судијске организације.

Састанку су поред поменутих присуствовали и представници клубова II мушке регионалне лиге ИСТОК.

Председник општине Лебане, поздравио је госте, пожелео им добродошлицу и додао: „Оно што Лебане ради у последње време је подизање кошарке и уопштено спорта на један виши ниво. Желимо да што више деце имамо у свим спортовима, тако смо прошле године и кренули са школицом спорта за оне најмлађе, одакле ће се деца усмеравати ка осталим спортовима. У наредном периоду са управом КК Радан, основаћемо још категорија у кошарци, јер је то потребно нашем клубу“.

Вуле Вуковић – председник регионалног кошаркашког савеза јужне Србије, рекао да он данас није случајно у Лебану и осврнуо се на све протекле догађаје у Лебану, похвалио ревију бокса, оснивање школице спорта, али и идеју о унапређењу спорта у општини Лебане. У име ККС председнику Богдановићу је уручио поклоне и рекао да му је част што је гост Лебана.

На Дневном реду овог састанка усвојен је систем и календар такмичења, упознавање са пропозицијама такмичења, као и извлачење парова за сезону 2021/22.год.

ПОДЕЛИТЕ.