Одржан наставак 5. седнице скупштине општине Лебане

0

Данас 17.12.2020.године са почетком у 10х, одржан је наставак 5.седнице Скупштине општине Лебане. Из епидемиолошких разлога седница је одржана у великој Сали Дома културе.

Седници Скупштине општине Лебане присуствовало је 29 одборника од укупно 31, пред којима је било преосталих 17 тачака Дневног реда.

Овом приликом усвојене су све тачке Дневног реда, међу којима су се нашли План и Програм Дома културе и Спортско-рекреативног центра Лебане за 2021.годину.

Усвојен је извештај о раду Центра за социјални рад са допунама и изменама за 2019.годину као и План и Програм за идућу 2021.годину.

Једна од тачака Дневног реда била је враћање имена Гимназије на Гимназија “Стојан Љубић” у Лебану, као и разрешење и именовање чланова Школског одбора Гимназије.

По тачки 34. Одборничка питања, за реч се јавио одборник Радован Цветковић, траживши од свих присутних да одају почаст минутом ћутања недавно преминулом бившем председнику Скупштине општине Лебане и бившем заменику председника општине Лебане, Ненаду Загорцу. Сви присутни су сагласно устали и одали почаст минутом ћутања Ненаду Загорцу.

ПОДЕЛИТЕ.