„Новичина прича“ пред новосадском публиком

0

Млади Лебанчанин Страхиња Ђорђевић , у музици познат као Лестра синоћ је у Новом Саду промовисао свој професионални спот за песму „Новичина прича“. 

Овај пројекат „Новичина прича“ рађен је као наставак његове најслушаније песме „Пинкијева прича“, која је постигла огроман успех широм Југославије. Спот је снимљен делом у Лебану, а делом у Лесковцу.

novicina-prica

„Сада после две године од те песме одлучио сам да направим неку врсту наставка, али за разлику од „Пинкијеве приче“ где је тематика филм „Ране“, ова песма је базирана на тематици филма „Шишање“, на критици расизма и екстремног национализма као негативне појаве у нашем друштву“, објаснио је Лестра.

Лестра је на овој песми радио око годину дана заједно са својим добрим пријатељима, како би и текст а и звук довели до завидног професионалног нивоа.

„Ово је за мене најбитнији пројекат до сада, јер мислим да је и најпрофесионалнији, али ипак испред себе у први план стављам поруку коју песма шаље и надам се да ће натерати људе да озбиљно размисле о овим нежењеним појавама у нашем друштву“, рекао је Страхиња Ђорђевић Лестра.

Генарални спонзори спота су фирма „Електросветлост“ из Лебана и ДОО „Дука“ из Врања, док је за професионалну шминку био задужен Естетик студио „Пинк“ из Лебана.

novicina-prica-2

Лестра се музиком бави од своје четврте године, има неколико песама које су постигле завидан успех, као на пример; Пинкијева прича, Браћа по крви, Бетонске сузе, Плашим се да кажем ти…

Студира Музичку продукцију на Академији Уметности.

 

ПОДЕЛИТЕ.