Нови директори, чланови одбора и комисија

0

На данас одржаној другој седници Скупштине општине Лебане, разрешени су стари и именовани нови директори појединих предузећа и установа.

У ЈП “Дирекција за планирање и изградњу” за в.д. директора именован је Златко Недељковић, у ЈП “Водовод” Дејан Костић, у ЈП “Комуналац” Милан Васиљевић, у Дому здравља др Војин Трајковић, у Библиотеци “Бранко Радичевић” Михајло Илић, у Дому културе “Радан” Марко Тодоровић и у Туристичкој организацији општине Лебане функцију в.д. директора обављаће Бојан Јовић.

Одборници су данас разрешили старе и именовали нове чланове школског одбора и то у ОШ “Вук Караџић”, ОШ “Радован Ковачевић Максим”, ОШ “Радоје Домановић” у Бошњацу, СТШ “Вожд Карађорђе”, као и чланове школског одбора Гимназије и управног одбора ПУ “Дечја радост”.

Такође, разрешени су стари и именовани нови чланови управног одбора Дома здравља, Центра за социјални рад, ТООЛ-а, Библиотеке “Бранко Радичевић”, Дома културе “Радан”, ЈП “Дирекција за планирање и изградњу” ЈП “Комуналац”, ЈП “Водовод”, Спортско рекреативног центра “Радан” и Агенције за локални економски развој и имовину општине Лебане. Место в.д. директора ове агенције задржао је Бојан Јовановић.

И поједине комисије добиле су нове чланове и то: Комисија за израду плана заштите од поплава и бујица, Комисија за спровођење поступака јавног надметања и давања у закуп пољопривредног земљишта у државној својини, Комисија за категоризацију смештајних капацитета у функцији туризма на територији општине Лебане, Комисија за израду годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта као и Комисија за планове.

Данас су разрешени стари и именовани нови чланови Штаба за ванредне ситуације општине Лебане, а тиме је усвојен и предлог одлуке о усвајању Оперативног плана за одбрану од поплава за воде II реда на територији општине Лебане за 2016. годину. Фонд за младе таленте општине Лебане , такође, има нове чланове као и општинска изборна комисија у сталном саставу.

Именован је и Саветник за заштиту права пацијената, Братислав Исламовић, иначе, заменик секретара Скупштине општине.

Усвојен је и предлог одлуке о усвајању завршног рачуна за 2015. годину.

ПОДЕЛИТЕ.