Најстарија лебанчанка, бака Лепосава, прославила 100. рођендан

0

Бака Лепосава Љубић је најстарија мештанка општине Лебане. Она пуни 100 година и из тог разлога њу је обишао председник општине Лебане, Иван Богдановић, са својом помоћницом и директором ДЗ Лебане Владаном Станојевићем, пожелевши јој срећан рођендан.

„Велико ми је задовољство што сам дошао да упознам баку Лепосаву, чујем њену животну причу и честитам јој рођендан са малим знаком пажње. Да тежак живот и рад нису препрека за дуг живот без болести данас сам чуо од ње. Драго ми је да од некога могу да чујем како се живело пре и неко животно искуство“ рекао је председник Богдановић.

Бака Лепосава је до своје 80. године живела сама на селу, радила све послове и добро је служило здравље.

Каже да јој је велика част што је код ње дошао председник општине у којој живи и честитао јој рођендан. Њена порука за све нас је да рад не убија, одржава човека, може чак и да продужи живот.

Свима је пожелела дуговечност рекавши да је задовољна својим животом, иако ни мало није био лак, данас су око ње унуци, праунуци и чукунунуци који ниједне ноћи пре спавања не забораве да је пољубе.

И сам директор ДЗ Владан Станојевић потврдио је да физичка активност одржава здравље и даје снаге за будућност. Уз то је јако битна љубав и помоћ породице.

ПОДЕЛИТЕ.