Најбољу ученици на пријему код председника

0

Председник општине Горан Јањић приредио је данас пријем за основце и средњошколце који су постигли завидне резултате на републичком такмичењу.

Најбољи, односно, ученици који су освојили бар једно од прва три места на републичком такмичењу из одређених предмета , добили су по три хиљаде динара од локалне самоуправе.

najbolji-ucenici-2014-2

Ученица Јулија Тошић из основне школе „Радоје Домановић“ освојила је 1. место из историје на републичком такмичењу,
Душица Ивановић из исте школе, освојила је 1. место на Светском првенству у каратеу, Анастасија Ђорђевић ученица Гимназије освојила је 2. место из математике на републичком такмичењу, а учествовала је и на републичком такмичењу из хемије, 

najbolji-ucenici-2014-1

друго место из историје на републичком такмичењу деле Исидора Ђорђевић и Кристина Миљковић ученице основне школе „Радован Ковачевић Максим“, и Катарина Филиповић  ученица Гимназије освојила је 3. место из српског језика и књижевности на републичком такмичењу.

Овом пријему присуствовали су и ученици који су учествовали на неком републичком такмичењу, ђак генерације из основне школе „Вук Караџић“ Анђела Пешић и њихови предметни наставници и директори школа.

 najbolji-ucenici-2014.

 

ПОДЕЛИТЕ.