Мало али одабрано друштво за први разред у Гимназији

0

Ове године је мањи број уписаних ученика у Гимназији у односу на прошлу, али директор Саша Стевановић је поносан на оне који су се определили баш за ову школу, јер су то све, како је рекао,  одликаши .

У три смера, два природно-математичка и један друштвено језичи смер уписано је 63 ученика, док је прошле године било око 90 ученика.

Директор Стевановић објашњава да  је на територији целе општине за 50 ученика мање у односу на прошлу годину, што је одмах и два одељења мање.

sts-gimnazija

„За наше ученике у новој школској години припремамо и нове ваннаставне активности. Увешћемо кабинет забавне физике, кабинет за хемију је потпуно оспособљен, планира се литерарна радионица где ће се спојити не само они који знају и воле да пишу већ и ученици који воле уметност и музику, такве ћемо повести у Филхармонију и у Оперу, планира се и мјузикл са глумачком секцијом као и спортске активности кроз радне секције“, набраја директор Стевановић.
Он додаје да једва чека да почне нова школска година, како би ови одликаши показали своје потенцијале и кренули у освајање награда са такмичења.

„То је наша нада и жеља, остаје само да не изгубимо разумевање и подршку  које смо имали до сада од локалне самоуправе“, скромно истиче Стевановић.

 

ПОДЕЛИТЕ.