Извињење ЕПС-а због нестанка струје у новогодишњој ноћи

0

Поводом нестанка електричне енергије у новогодишњој ноћи, Електродистрибуција Лесковац, погон Лебане издао је следеће саопштење:

Поштовани корисници, обавештавамо вас да је 31. децембра 2017. године око 22 сата дошло до квара на 10кВ подземном каблу између ТЦ 10/0,4 кВ Дом културе  „Стара путна секција“, тако да је један део Лебана остао без снабдевања електричном енергијом. За локализацију и санацију насталог квара хитно су ангажоване приправне екипе из Лебана и Лесковца тако да је

01. јануара 2018. године у 16:20 сати успостављено стабилно снабдевање електричном енергијом.

Овом приликом желимо да упутимо искрено извињење свим корисницима који су у новогодишњој ноћи остали без напајања електричном енергијом.

Огранак Лесковац, погон Лебане последњих година улаже значајна средства у изградњу нове и модернизовању постојеће електроенергетске инфраструктуре. Планом пословања за 2018. годину сагледан је наставак започетих инвестиција, а све у циљу квалитетнијег и поузданијег снабдевања корисника на територији општине Лебане, наводи се у саопштењу које потписује Александар Димитријевић, руководилац погона Лебане.

ПОДЕЛИТЕ.