Драгица Николић у посети Лебану

0

Супруга председника Србије Драгица Николић, посетила је данас Лебане и том приликом поделила 463 пакетића деци из социјално угрожених породица.

Поред деце из Лебана, пакетиће ће добити и деца која се налазе на социјалној листи у Српској Црњи и у Бабушници, рекла је Драгица Николић и додала да је за ову намену, фондација која носи њено име обезбедила око 1.200 пакетића.

dragica-nikolic

„Мисија фондације је да помогне народу у Србији и зато радимо све што треба да нас буде више“, рекла је Николићева.

Она је нагласила да Фондација „Драгица Николић“ вредно ради и да је за две године прикупила око 8 милиона евра и организовала много акција.

Председник општине Лебане Горан Јањић захвалио се Драгици Николић, која је нашла разумевања за ову малу и сиромашну општину анада се да ће и у будуће сарађивати.

dragica-nikolic2

„Хвала госпођи Николић као и фондацији која је донела срећу овој деци, јер за њих ово је сигурно много важно као и за наш рад а будимо сигурни да већина ове деце први пут је добила пакетић“ рекла је директорка Центра за социјални рад, Драгана Гоцић Вукадиновић.

Деца су се данас фотографисала са Деда Мразом у основној школи „Вук Караџић“ где су им и подељени пакетићи, а имали су прилику да виде представу за децу.

dragica-nikolic3

 

ПОДЕЛИТЕ.