Доње Врановце добило километар асфалта

0

Председник општине Лебане, Иван Богдановић, са својим сарадницима обишао је асфалтирање улице у селу Доње Врановце.  На овој локацији радови су у завршној фази, а асфалтирају се два крака у дужини од 568 метара и 103метра.

„Данас смо присутни да пропратимо завршетак радова овде у Доњем Врановцу, али није крај што се тиче израде инфрастуктуре на територији наше општине. Са радовима од пре, ово село добија километар асфалта. У плану нам је и спајање Малог Војловца и Доњег Врановца, у дужини од око 2 км, где тренутно радимо на изради пројектне документације“ рекао је председник Богдановић.

Слађан Михајловић, председник месне заједнице Доње Врановце, захвалио се руководству општине Лебане, на асфалтирању ове деонице, што је од великог значаја за мештане села који се већином баве пољопривредом.

Председник општине Лебане, овом приликом је подсетио да ће цела 2021. година бити активна што се тиче уређења инфрастуктуре на територији наше општине, већ су отпочели радови у селу Тогочевце, потом је по плану улица у Шуману, Лебану, Шилову и Новом Селу.

ПОДЕЛИТЕ.