Дочек Нове године уз музику и ватромет

0

Поред традиционалних програма: међуокружне смотре аматерских позоришта, културног лета, новембарских дана културе, које Дом културе веома успешно организује из године у годину, са богатим програмом и великим бројем посетилаца, директорка Емилија Јорданов Тодоровић истиче да се ова установа труди да остане доследна и другим својим делатностима.

„Имали смо и пројекције 3D и 2D филмова, изложбе, организовали смо трибине о здрављу са различитим актуелним темама, а у сарадњи са Канцеларијом за младе организовали смотоком године више журки за младе“, набраја она.

emilija-jordanov

Потсетила је да при Дому културе успешно раде , градски хор и оркестар „Јустинијана Прима“ као и дечији градски хор „Пахуљице“, који ће са радом наставити и у 2015. години.

„Планови за наредну годину ће такође бити усмерени на очувању традиционалних програма, али и увођењу нових, као што је дочек Нове године 31.12. на платоу Дома културе где ће се пустати музика, а грађани ће у поноћ моћи да посматрају и ватромет а за Српску Нову годинубиће обезбеђен ипригодан програм за наше грађане“ најавила је директорка.

У сарадњи са култ-арт сценом „Теодора“ од 22.12. у холу Дома културе организоваће се додела пакетића за све заинтересоване установе, предузећа, школе, где ће деца бити у прилици да виде новогодишњу представу, добију пакетић и фотографишу се са Деда Мразом.

 

ПОДЕЛИТЕ.