Директорка ТООЛ дала оставку

0

Директорка Туристичке организације општине Лебане Адриана Јовић Богдановић дала је оставку на то место.  Како је данас потврђено на 25. седници Скупштине општине, Богдановићева је образложила да даје оставку из личних разлога. 

На данашњој седници , која је трајала свега пола сата усвојене су све тачке дневног реда, а од 31 одборника, било је присутних 30 одборника.

Одборници су усвојили Предлог Одлуке о Општинском јавном правобранилаштву, затим Предлог Одлуке о локалним комуналним таксама, Предлог Одлуке о измени и допуни Одлуке о утврђивању накнаде за уређење грађевинског земљишта у поступку легализације као и предлог Одлуке за утврђивање доприноса за уређење грађевинског земљишта у поступку легализације.

25-sednica-so

Усвојен је и Предлог Одлуке о усвајању јавних набавки за 2015. годину и предлог Одлуке о измени и допуни Одлуке о организацији и функционисању цивилне заштите на територији општине Лебане.

На данас одржаној седници, одборници су усвојили и Предлог Одлуке о измени финансијског плана за 2015. годину ЈП “Дирекција за планирање и изградњу Лебане” од 13.1. 2015. године. Поред тога дата је и сагласност на програм рада и финансијског плана за 2015. годину Дома културе “Радан”, ЈКП “Комуналац”, Туристичке организације општине Лебане, ЈКП “Водовод”  и ЈП “Дирекција за планирање и изградњу Лебане”.

Такође, дата је сагласност на Статут ЈП СРЦ “Радан” и сагласност на Статут библиотеке “Бранко Радичевић”.

Данас је усвојен и протокол о сарадњи између општине Лебане и општине Бечеј.

  

ПОДЕЛИТЕ.