Делегација из општине Кривогаштани посетила Лебане

0

Општину Лебане посетила је данас делегација из општине Кривогаштани из Северне Македоније са којом ће у наредном периоду потписати Меморандум о сарадњи.

Председник општине Лебане Иван Богдановић са својим сарадницима на састанку са градоначелником општине Кривогаштани Николом Мискоским, председником и директорком Занатске коморе РСМ Аргоном Фазлиу и Јеленом Спасовом и директором Агро берзе РСМ Ниметулом Рамадани разговарали су о привредној сарадњи две општине као и две државе, отвореном балкану и предностима и могућностима које грађани и привреда могу искористити, а све на основу сагласности коју је Влада Републике Србије дала Лебану о међусобној сарадњи.

Након састанка гости су обишли и Царичин град и окупили се у визиторском центру Теодора где су чули излагање Туристичке организације општине Лебане о туристичким потенцијалима, као и о манифестацијама општине Лебане.

Делегација из Северне Македоније је и сутра у Лебану где ће обићи и упознати се са радом социјалног предузећа Ружа, као и пољопривредне произвођаче у Лебану.

ПОДЕЛИТЕ.