Наши пољопривредници на сајму у Новом Саду

0

Данас,18.05.2017 године, Скупштина Општина Лебане је као и сваке године тако и ове омогућила посету и обилазак 84.Међународног пољопривредног сајма који се традиционално одржава у Новом Саду.
Прилику да обиђу и виде новости које се дешавају у савременој пољопривредној производњи имају наших 100 истакнутих пољопривредних произвођача.

Ово је у толикој мери значајније што се данас одржава и Дан сточара где се додељују награде истакнутим произвођачима у области сточарства, а награде ће додељивати лично господин Бранислав Недимовић актуелни министар пољопривреде у Bлади Републике Србије, па ће тој манифестацији моћи присуствовати и наши произвођачи.

Такође моћи ће да прате и виде актуелне трендове у савременој пољопривредној производњи , да се упознају са модерним технологијама производње из одређених области и да присуствују презентацији од стране произвођача као и да се упознају и са новом механизацијом и опремом која се нуди и продаје на штандовима излагача.

Ове активности би требало да у великој мери прошире видике и отворе нове могућности за наше пољопривредне произвођаче, који би применом савремених трендова у производњи брже долазили до нових тржишта, до савремене и квалитетне производње и самим тим и квалитетних производа.

ПОДЕЛИТЕ.