Predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović, najoštrije osuđuje pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandu Vučiću i njegovom sinu Danilu Vučiću.

0

Posle niza uvreda i verbalnih pretnji predstavnika opozicije sada imamo najstrašnije pretnje upućene, putem društvenih mreža od osobe koja se, pri tome, fotografiše sa automatskim oružjem, sinu predsednika Srbije Aleksanda Vučića, Danilu Vučiću. Isticanje vešala na protestima je nedopustivo, a nakon jezivih pretnji Vučićevom sinu vešanjem, na društvenim mrežama pojavila se najnovija pretnja upućena predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Pretnju vešanjem na društvenim mrežama objavio je pripadnik policije.

Kao i mnogo puta do sada, i danas možemo da vidimo kakav je program Saveza za Srbiju u kojem dominantno preovlađuje politika nasilja i mržnje prema neistomišljenicima, pretnje vešanjem, omalovažavanje i vređanje. Veoma zabrinjava to što, danas, u 21. veku, imamo predstavnike političkih stranaka koji svoje sledbenike ne samo da ne sprečavaju, već ih motivišu da postavljaju vešala i pozivaju na smrt.

Predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović, najoštrije osuđuje pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandu Vučiću i njegovom sinu Danilu Vučiću, i ovim putem poziva državne organe da ove pretnje shvate ozbiljno i reaguju u skladu sa zakonom, kao što bi to bi slučaj u svakoj demokratskoj državi kada se preti porodici predsednika, i da odgovorne pojedince procesuiraju i primereno kazne.

Podeli:

O autoru

mm

Cara Dušana 116, 16230 Lebane, Srbija TELEFON: +381 (0)16 843 710

Powered by themekiller.com