Додела подстицајних средстава студентима

0

Управни одбор Фонда за младе таленте Општине Лебане, на основу члана 5. Стаута Фонда за младе таленте општине Лебане, («Службени гласник општине Лесковац бр.2/2006) и члана 19. Правилника за доделу подстицајних средстава талентованим студентима и ученицима, на седници одржаној 06.10.2017. године, расписује КОНКУРС ради доделе подстицајних средстава у виду једнократне новчане награде студентима који постигну надпросечне резултате.

Подстицајна средства додељују се студентима који су према наставном плану факултета, положили све испите из предходне године студирања и постигли просечну оцену свих положених испита 9,00 (девет).

На конкурс се могу пријавити студенти од 2. до 6. године студија, уз услов да су очистили претходну годину, студенти масгер студија, као и сгуденти који су завршили последњу годину сгудија у години за коју конкуришу, који имају пребивалиште на подручју општине Лебане (дуже од 6 месеци) пре расписивања конкурса и који су држављани Републике Србије.

Право учешћа на конкурс имају и студенти постдипломских студија факултета чији је оснивач Република Србија, највише за три најбоље рангирана студента посгдипломских студија који:

  • нису старији од 30 година;
  • нису засновали радни однос;
  • током студирања нису губили школску годину;
  • имају пребивалиште на територији општине Лебане и
  • да су држављани Републике Србије.

Рок за подношење пријава на конкурс је 15 дана од дана објављивања на огласној табли Општинске управе Лебане и званичном сајту општине Лебане.

Пријаве се подносе непосредно у услужном центру општинске управе Лебане, а могу се и препоручено поштом послаги на адресу: Општина Лебане, Цара Душана 116, Лебане 16230, са назнаком „Пријава на конкурс за доделу подстицајних средстава талентованим студентима“.

Подели:

О аутору

mm

Цара Душана 116, 16230 Лебане, Србија ТЕЛЕФОН: +381 (0)16 843 710

Powered by themekiller.com